ריקוד - פורטל ריקודים , בתי ספר לריקוד ,רקדנים, רקדניות, סלסה, מחול, פלמנקו, קפואירה, ריקודים סלוניים,נולד לרקוד

הפורטל הברזילאי בהרצה...    ברזיל בתל אביב - מסיבה ברזילאית כל שישי ב RESORT    

המטבח הברזילאי, ככלל התרבות הברזילאית, מורכב מהשפעות שהביאו איתם מהגרים מארצות מוצאיהם, העיקריים שבניהם; גרמניה, פורטוגל, אפריקה, השבטים הילידים ומזרח תיכוניים; בעיקר מהגרים מסוריה ולבנון. שילוב זה יצר סגנון בישול לאומי, שלמרות היותו כזה שומר על הבדלים בטעמים ובסוגי המאכלים, וזאת בשל שטחה הגדול של ברזיל.

במטבח הברזילאי מספר מצרכים עיקריים המופיעים במגוון רב של מאכלים; בשר (עוף או בקר), שעועית (בעיקר שחורה), ירקות שורש וירקות אחרים, קמח מאניוק (manioc), ותבלינים פיקנטיים שונים, כמו גם אורז, תפוחי אדמה ואגוזים. ככלל, במטבח הברזילאי תבשילי קדירה ונזידים רבים. באזור האמזונאס גדלים גם פירות טרופיים רבים, בניהם ניתן למנות את הגוארנה. חלק מן המאכלים הברזילאים הם תוצר של מאכלי דלות ועוני שיצרו העבדים האפריקנים שהובאו לברזיל בלית ברירה; כשלא היה להם חומרים איכותיים לבישול הם הרכיבו תבשילי קדירה המילים מרכיבים שונים. כמובן שמרכיבים אלה אינם בנמצא בכל המאכלים הברזילאים, אך הם נפוצים ברבים מהם; יש לציין כי באזורים שונים מכינים לעיתים מאכלים דומים בסגנונות תיבול והכנה שונים.

אסאי - Açaí
Acaraje
פיג'ואדה - Feijoada
מוקֶקָה - moqueca
קאיפיריניה - Caipirinha
בריגאדיירו - Brigadeiro
פארופה - Farofa
פאו דה קייז'ו - Pão de ...
פיקאניה - Picanha
אורז לבן ברזילאי
Caldinho de Feijão
 

 


בניית אתרים , מתווך , קורס נדל"ן ,תוכנת הנהלת חשבונות מנג'ר , מכללת פתח תקוהצלילה חופשיתארז מנעולים תל אביבהמלצות פורטל ריקוד , תריסי נירשני יעקובי מעצבת תכשיטים , תקליטן  , ילדים , קורס סקיפרים במועדון יאכטות BlueWave ,  הפרעות אכילה , עורך דין תאונות דרכים , עורך דין מסחריתיאטרון הבימה , Sao Miguel do Gostoso